S.V. Nieuwleusen viert jubileum met activiteiten voor iedereen

0
53

Van woensdag 30 augustus t/m zaterdag 2 september viert S.V. Nieuwleusen haar 60-jarig jubileum met tal van sportieve en gezellige activiteiten. Iedereen is van harte welkom om aan de activiteiten deel te nemen. Enkele activiteiten zijn alleen voor leden.

Activiteiten voor iedereen

Het begint op woensdagmiddag 30 augustus met een fietstocht met historie plekken en feiten van S.V. Nieuwleusen. Opgave voor de tocht van 40 km kan via www.svnieuwleusen.nl/jubileum.

’s Avonds om 19:30 uur staat er wandelvoetbal voor 60-plussers op het programma. Opgave kan ook hier via www.svnieuwleusen.nl/jubileum. De avond wordt afgesloten met gezellige muziek van Aalt en Anja Westerman. De toegang is gratis.

Op donderdagavond om 20:45 uur is de belangrijke WK-kwalificatiewedstrijd Frankrijk- Nederland te volgen op een groot scherm. De lokale DJ’s René en Dion zorgen voor de muziek.

Vrijdagavond wordt er in het clubhuis een Sportcafé gehouden. De presentatoren Marcel Brasjen, Harry ter Wee, Paul Brinkman en Herman Vrieling verzorgen een verrassend programma geinspireerd door het TV – programma Bureau Sport. Er is o.a. een forum met de oud-trainers Jan Stoffer, Henk Willemsen en de huidige trainers David Leeuw en Jeroen Kloekke.

Op zaterdag 2 september is er de traditionele Open dag met de hele dag gezelligheid en vermaak. Om 10:00 uur is er een “training” van Jong Oranje. Wanneer kinderen uit de groepen 1, 2 en 3 van de basisscholen op de Open Dag meedoen krijgen ze een mooie oranje bal en een echt S.V. Nieuwleusen voetbalshirt. De “trainingen” zijn zaterdagmorgen en deelname is geheel vrijblijvend en helemaal gratis. Wilt u meer informatie over Jong Oranje? Kijk op www.svnieuwleusen.nl/jong-oranje

Om 12:30 uur begint het afscheidsduel van Rob Muller en Erwin Dijk, zij hebben zelf de teams samengesteld. Verder worden er de gehele dag bekerwedstrijden gespeeld met om 14:30 uur de wedstrijd S.V. Nieuwleusen – Be Quick’28.

Speciaal in dit programma zijn de helikoptervluchten. Tickets zijn voor € 42,50 te boeken via www.svnieuwleusen.nl/jubileum. De jubileumweek wordt afgesloten met een gezellige BBQ en om 19:00 uur een optreden van de Coldplay tribute The Scientists. Ook hier is de toegang gratis.

Activiteiten voor leden

Op donderdagavond kunnen de senioren en dames aan de bak. Om 19:00 uur kunnen ze meedoen aan de voetvalactiviteiten bubblevoetbal, levend tafelvoetbal en stropdasschieten. Vrijdag staat in het teken van de jeugd. Om 9:00 uur kunnen de D, E en F pupillen zich uitleven op een voetbalspellencircuit. Om 11.00 uur zet de Nederlands kampioen kindergoochelen Magig John een verbazingwekkende show neer.

De A-B en C junioren spelen ’s middags een groot FIFA 2017 toernooi 2vs2. Voor de meiden van A, B en C is er bubblevoetbal, levend tafelvoetbal en stropdasschieten.

De leden kunnen zich opgeven voor deze activiteiten kan via www.svnieuwleusen.nl/jubileum