OZC uit Ommen heeft het Tempelmantoernooi gewonnen. Zaterdag 26 augustus werd er met 4-1 gewonnen van Olympia’28. Voor OZC waren Niels Koggel, Nick Runhart, Christiaan Dijk en Fran Jansen de doelpuntenmakers. Erik van de Kolk scoorde voor de Hasseltenaren. S.V. Nieuwleusen verloor met 0-1 van A.S.C.’62. Bart Visscher was de matchwinnaar.
    Dinsdag 22 augustus hebben A.S.C’62 uit Dalfsen en Olympia’28 uit Hasselt met 1-1 gelijkgespeeld. Vlak voor rust kwam Olympia’ 28 op voorsprong door een doelpunt van Danny Kronenberg. Na 20 minuten spelen in de 2e helft scoorde Jorn Drost de gelijkmaker. Zaterdag 19 augustus verloor S.V. Nieuwleusen de 1e wedstrijd van met 0-1 van O.Z.C. uit Ommen. Tom Kok scoorde na 20 minuten spelen het enige doelpunt van de wedstrijd.