S.V. Nieuwleusen zoekt vrijwilligers! Iets voor jou?

0
82

S.V. Nieuwleusen is van start gegaan met een uitgebreide vrijwilligerscampagne om nieuwe vrijwilligers te werven. “S.V. Nieuwleusen zoekt vrijwilligers! Iets voor jou?” Is de titel van de campagne.  S.V. Nieuwleusen zoekt versterking in alle geledingen. Ook zijn er door wijzigingen in de organisatie en door de bouw van het nieuwe clubhuis  nieuwe functies ontstaan.

Interesse? Op de website www.svnieuwleusen.nl/samenoranje staat een overzicht met alle vacatures. Iedereen kan zich aanmelden. S.V. Nieuwleusen benadrukt dat je na het aanmelden nog nergens aan vast zit. Er wordt eerst contact opgenomen en gaan met je in gesprek en daarna beslis je of je de vacature wilt vervullen. Ook bestaande vrijwilligers kunnen aangeven of ze belangstelling hebben voor een andere vacature.

Vragen?

Heb je vragen? Schroom niet om contact op te nemen. Dit kan per mail naar [email protected]. Ook kun jij jou vaag stellen aan één van de personen op de foto.

Achter v.l.n.r.: Annelies Kooiker, Christiaan Leeuwenkuijl, Gerrit Evenboer, Herman Vrieling, Elsbeth Lenderink.

Midden v.l.n.r.: Wim van Dijk, Klaas Kreule, Erna Westerik, Nathalie Mijnheer, Herman van den Berg, Erwin van Leussen, Manon Klomp, Eef de Weerd, Hendrik Jan Huzen.

Voor v.l.n.r.: Ernst Bollemaat, Geesje Tempelman, Kars Odink, Dinant Bollemaat, Ronni Schuurman, Ciska Beltman, Laura Krul