We Love The 90’s komt 14 april naar Nieuwleusen

0
115

Noteer deze datum met grote uitroeptekens in je agenda, want dan staat de ‘We Love The 90’s’ met #OJKB & Jeroen Post gepland. Net zoals altijd zal Hallo Nieuwleusen er alles aan doen om er een onvergetelijke avond van te maken. Vanaf 21:30 uur zal het feest losbarsten met een grote lichtshow en de vetste jaren 90 beats!

OJKB (Ouwe Jongens Krenten Brood) is een DJ team bestaande uit ervaren rotten in de muziek branche: DJ Glenn B en Carlos Barbosa. In de afgelopen 15 jaar hebben deze mannen werkelijk alle clubs en festivals gezien doordat ze met of afzonderlijk van elkaar met diverse tours door het land trokken. Nu het fenomeen “The 90’s” zo populair is hebben de mannen #OJKB ontwikkeld wat de oudere en jonge doelgroep bij elkaar brengt door de perfecte mix van 90’s en 00’s in een nieuw jasje te toveren en in combinatie met het nodige aan interactie met het publiek is een nieuwe act geboren! De mannen van #OJKB zijn dit jaar uitgeroepen tot ‘Populairste DJ act van Nederland’.     

#OJKB verzorgt deze avond i.c.m. Jeroen Post. Jeroen Post kennen we allemaal van radio 100% NL, TMF Hitradio en sinds 2010 heeft hij zijn eigen programma bij SLAMFM. Naast het muziek draaien op de radio is Jeroen ook te zien op DJ feesten in Spanje en in de winter in de wintersport gebieden.

 

Toegang vanaf 16+

kaarten zijn verkrijgbaar bij onderstaande voorverkoopadres.

Kaartverkoop

Entreeprijs in de voorverkoop: € 7,50 euro p.p.
Aan de deur: € 12,50 euro p.p.
De zaal gaat 14 februari open om 21:30 uur

Voorverkoopadres

Zalencentrum ’t Witte Peerd
Westeinde 5
NIEUWLEUSEN