“Out of the Blue” zingt bij Moederdag brunch, Het Roode Hert

0
62

Zanggroep “Out of the Blue” is uitgenodigd om zondag 13 mei as. een muzikaal tintje te geven aan de speciale Moederdagbrunch die vanaf 11.00 uur bij “Het Roode Hert” in Dalfsen wordt gehouden.

De groep staat o.l.v. Marion Mulders uit Lemele en zij heeft voor deze gelegenheid een gevarieerd programma samengesteld. Het wordt een verrassende muzikale brunch met bekende liedjes. Ook zal het, uit enthousiaste zangers en zangeressen bestaande koor nieuw repertoire zingen, o.a. “Super Trouper” van ABBA. Het koor is benieuwd wat het aanwezige publiek hier van zal vinden.

Voor het koor komt er een drukke tijd aan. Zo zal zij in besloten kring een optreden verzorgen in een verzorgingshuis en gaat het koor op 9 juni naar Annen om daar deel te nemen aan een korenfestival. Daarnaast is het koor aan het repeteren voor de voorstelling M&M (Movies & Musicals) wat in maart 2019 plaats zal vinden. Rond de kerst 2018 staat er nog een verrassend evenement gepland wat nu nog in voorbereiding is.

Bij de stemgroep tenoren is er nog ruimte voor enkele mannen.

Meer informatie over het koor en de geplande activiteiten:

www.blueonline.nl
www.hetroodehertdalfsen.nl
www.vocaalfestivalannen.nl