Mark de Weerd gehuldigd voor 150 wedstrijden in hoofdmacht S.V. Nieuwleusen

0
91

Mark de Weerd werd zaterdag 26 mei gehuldigd voor 150 wedstrijden in de hoofdmacht van S.V. Nieuwleusen. Mark maakte zijn debuut op 13 oktober 2007 in de wedstrijd S.V. Nieuwleusen – Lemele

De 1e officiële basisplaats was op 6 september 2008 met de wedstrijd Zalk – S.V. Nieuwleusen. In dit seizoen werd S.V. Nieuwleusen ongeslagen kampioen na een zeer spannende ontknoping met Zwolsche Boys. Mark stond in zijn 1e seizoen als linksback 22 keer in de basis.

Zijn eerste doelpunt maakte Mark op 6 december 2018 in de uitwedstrijd tegen SEH. Na een 3-0 achterstand was Mark de aanjager en wisten ze nog tot 3-3 terug te komen.

De teller staat na afgelopen zaterdag op 154 wedstrijden waarin Mark 18 doelpunten scoorde. Mark is de aanvoerder van onze huidige hoofdmacht die als linksback verhuisde naar het middenveld. Een speler met veel inzet en inmiddels één van de dragende spelers van het 1e elftal.