Titomfeest Nieuwleusen

0
81

Nog even en dan is het zo ver, de tweede editie van Het Titomfeest in Nieuwleusen gaat weer van start op 17,18 en 19 Augustus.
De heren van het Titomfeest hebben zich weer ingezet voor een prachtig feest.

Zaterdagavond zal in het teken staan van het Nederlandstalige lied, maar ook de foute muziek mag niet ontbreken op vrijdagavond 17 augustus wordt de aftrap gedaan door de bekende dj’s van Q music of terwijl Q-music de foute party.

Zaterdag 18 augustus zal er overdag een buikschuiftoernooi worden gehouden met diverse prijzen. Opgeven kan vanaf 12:00 aan de tent.Avonds gaan we verder met het Nederlandse lied met het bekende trio Ancora, Aukje Fijn, Harten 10 , Frank en Mirella.De zondagmiddag word gevuld met een klootschiet toernooi waarbij de opgave ook vanaf 11:00 begint aan de tent!

Kortom belooft dit weer een geweldig weekend te worden met spelletjes en muziek voor jong en oud.
Tot 17,18 en 19 augustus aan de Paltheweg in Nieuwleusen
Wil je niks missen, wees op tijd, het begint op tijd!