Actief seizoen “Out of the Blue”

0
101

Zanggroep “Out of the Blue” staat komend seizoen ( 2018/2019) voor twee nieuwe activiteiten. De eerste activiteit is nieuw voor Nieuwleusen en omgeving.

Het lijkt nu nog ver weg maar (koor)zangers en zangeressen opgelet!!!!! Op zaterdag 15 december 2018 wordt door het koor “Out of the Blue” een bijzondere Carolsinging koordag georganiseerd, voor iedereen die van zingen houdt! Een geweldig inspirerende manier om in de Kerstsfeer te komen, want onder de bezielende leiding van Marion Mulders (dirigent van OOTB) worden er een hele dag de mooiste Christmas Carols ingestudeerd om ze diezelfde avond uit te voeren tijdens de Kerstmarkt in de Grote Kerk Van Nieuwleusen….! Schrijf de datum alvast in je agenda!

De tweede activiteit is de voorstelling “M&M” Songs (Movie and Musicals) die zal plaatsvinden op zaterdagavond 9 en zondagmiddag 10 maart 2019. Het koor is al druk bezig met het instuderen van film en musicalnummers uit o.a. Anatevka, De zevende Hemel, Hair en vele andere bekende en minder bekende nummers.

Tijdens de voorstelling in “De Stoomfabriek” te Dalfsen zal het koor begeleid worden door verschillende muzikanten. Het koor wil graag iets moois neer zetten voor u! Om naar te luisteren en om naar te kijken.

Op donderdag 6 september a.s. starten de repetities van het koor en er is nog plaats binnen de stemgroepen alten (lage vrouwenstem) en tenoren (hogere mannenstem). Lijkt het je leuk om bij ons te komen zingen? Weet dat je welkom bent om geheel vrijblijvend een repetitieavond mee beleven van 20.00 uur tot 22.15 uur in De “Bombardon”, Burg. Backxlaan 181 in Nieuwleusen. Voor meer informatie: www.blueonline.nl of volg ons op facebook