7e editie Bierfest Nieuwleusen

0
68

‘Ga in lederhose naar het Bierfest Nieuwleusen’, roept de organisatie de dorpsgenoten op. Op zaterdag 10 november staat de 7e editie van het Bierfest op het programma in ’t Witte Peerd in Nieuwleusen.

Tijdens dit gezellige herfstfestijn komen de beste Schlager- en Tirolermuziek naar voren. Grote pullen bier, de daarbij behorende stevige kost, uitgedoste en deinende feestgangers bepalen de ‘stimmung’.

Line-up
Muziek is tijdens dit Bierfest belangrijk, de organisatie is enorm blij dat ze DJ Dindrl & DEE-JAY-ÖTZI TRIBUTE kan voorstellen. 10 november steht DJ DIndrl & DEE-JAY-ÖTZI TRIBUTE live on stage bei Partycentrum Het Witte Peerd in Nieuwleusen… Check: ✔ Nè Wies ✔ Halbe liters Bier ✔ Schöne Mädeln ✔ Abgefahrene Partystimmung … Seit ihr bereit für eine riesige große Party? Jetzt freuen wir uns darauf! DJ Dindrl

Dee-Jay-Ötzi is een internationale tribute live-act gemaakt op de wereldberoemde popartiest DJ Ötzi.

DJ Ötzi brak in 2000 in heel Europa door met de absolute Après Ski klassieker ‘Anton aus Tirol’. Daarna scoorde hij nog (wereldwijde) hits met nummers als ‘Hey Baby’, ‘Einen Stern’ en Live is Life (samen met de Nederlandse Hermes House Band).

Tijdens de Dee-Jay-Ötzi Tribute show komt een selectie van de grootste internationale hits voorbij van de bekende Oostenrijkse DJ. De performance en zijn stem zijn nagenoeg perfect uitgevoerd en daardoor niet te onderscheiden van de echte Dj Ötzi.

DJ Dindrl is de vaste Resident-DJ van het Oktoberfest in Sittard, een mega evenement met 200.000 bezoekers. Zij heeft het podium al gedeeld met menig bekende Schlagerartiest en heeft oneindig maal ‘haar’ Festzelt doen ‘schunkeln’. Van Schlager tot Neue Deutsche Welle, van Volkstümlich tot Rammstein. DJ Dirndl maakt van elk feest eine Supertolle Party! DJ Dirndl: Unbeschreiblich Weiblich!

Het Bierfest dat geheel volgens de traditie van de oosterburen, goed gevierd dient te worden. Met de duitse inrichting en bijbehorende muziek wordt het gegarandeerd een supergezellige avond. Om 21.00 uur trapt Dj Dindrl het Bierfest af.
Prost mein freunden!

Toegang vanaf 16+
Kaarten zijn vanaf 10 oktober 2018 verkrijgbaar bij het onderstaande voorverkoopadres:

Zalencentrum ’t Witte Peerd
Westeinde 5
NIEUWLEUSEN

Entreeprijs in de voorverkoop: 10,00 euro p.p.
Aan de deur: 12,50 euro p.p.
De zaal gaat 10 november open om 21:00