Team JAN organiseert Pub Quiz

0
58

Door middel van allerlei activiteiten en acties haalt Team JAN geld op voor de Stichting ALS. Deze stichting zet zich in voor de onderzoeken naar de ziekte ALS, daarnaast ondersteunen ze bij de zorg en begeleiding van ALS-patiënten.

Zo organiseert Team JAN ook een Pub Quiz op 11 januari in de kantine van S.V. Nieuwleusen en zorgen zij voor een leuke, gezellige avond vol vermaak. De hoofdprijs: Kaarten voor de voetbalwedstrijd SC Heerenveen tegen PEC Zwolle.

Team JAN bestaat uit 13 leden van familie de Weert die mee gaan doen aan de Tour du ALS op 29 mei 2019. “Hun” Jan is 10 jaar geleden overleden aan de ziekte ALS en door het beklimmen van de Mont Ventoux willen ze hierbij stil staan. Team JAN gaat ervoor om minimaal € 19.500,- op te halen met de Tour du ALS.

Met dank aan MisterSmart.nl dagen we jullie uit om mee te doen aan de Pub Quiz. Wil je meedoen? Meld je dan aan via [email protected] of via Facebook @teamjantourduals. Het inschrijfgeld is € 5 per persoon en een team mag bestaan uit 2 tot 4 personen. De quiz begint om 20.00 uur (19.30 uur inloop). We zien je graag op 11 januari bij S.V. Nieuwleusen, tot dan!