“Out Of the Blue” in de ban van Movie&Musical Songs

0
70

Er staat voor zanggroep “Out of the Blue” in het nieuwe jaar een flinke uitdaging te wachten. Op zaterdagavond 9 en zondagmiddag 10 maart presenteren zij de voorstelling “Movies&Musical Songs”, een veelbelovend concert met als overkoepelend thema “Liefde”, dat zal plaatsvinden in Theater “De Stoomfabriek” in Dalfsen.

De zanggroep is in 2017 met de voorbereidingen van het concert begonnen. Het koor zal onder enthousiaste leiding van Marion Mulders bekende, minder bekende en verrassende songs uit verschillende films en musicals ten gehore brengen. Dit doen zij niet alleen. Zij worden begeleid door: Bob Guldemond (piano) Levi Akkerman (gitaar) slagwerkgroep en trompettisten van muziekvereniging “Crescendo Excelsior” en het eigen huisorkest, dat speciaal voor deze voorstelling is samengesteld uit leden van het koor. Het beloofd dan ook veel zang en muziek op hoog niveau.

Er zijn per voorstelling 125 kaarten beschikbaar, wilt u van deze muzikale avond of middag komen genieten? Ga voor meer informatie over de voorstelling en de aanvangstijden en kaarten naar: www.blueonline.nl.