USV en Mildam volledig in balans (0-0)

0
79

Een eerste glimp van de voorjaarszon en 2 ploegen die vooruit wilden en volledig aan elkaar gewaagd waren. Ondanks het gemis aan doelpunten had het publiek een leuke middag op sportpark Hulsterlanden.

Voor rust zagen beide keepers om beurten een paar gevaarlijke inzetten rakelings voorlangs gaan. Ook na de onderbreking bleef het duel in evenwicht. De aan elkaar gekoppelde smaakmakers Leon Kooiker en Stijn Rijlman gaven elkaar geen duimbreed toe. Iedereen wist: een doelpunt zou de winst betekenen. Eerst was Mildam dichtbij. USV doelman Martijn Scheper moest ver van huis om een Friese counter te onderscheppen. Waarna USV trainer Yves Heskamp met een paar wissels alsnog de winst probeerde te forceren. De aanvallende durf werd in de attractieve slotfase bijna beloond. Leon Kooiker stuitte op de degelijke doelman Peter Hoekstra, Dennis van der Veen was met de klok op 90 nog heel dichtbij en diep in extra tijd had USV ronduit pech toen een klutsbal via de onderkant van de lat het veld weer insprong. Waardoor alles bleef zoals het was (0-0). Zondag gaat USV op bezoek bij middenmoter DIO Oosterwolde. Aanvang 14.00 uur.