NIEUWLEUSEN WEATHER

    De lopers van Bos Bedden Loopgroep AG ’85 waren de afgelopen week bij diverse wedstrijden actief.

    (Advertentie)
    De prestaties van loopgroep AG’85 van deze week

    In Zwolle werd de nieuwe busbrug over het spoor in gebruik genomen met het Busbrug Festival. Eenmalig mochten ook hardlopers gebruik maken van deze busbrug en er was een ronde van ongeveer 3 kilometer uitgezet over de busbrug en over het nieuwe busstation. Een viertal AG-ers nam deel aan de Busbrugloop en liepen alle vier twee ronden. Jan Snijder liep een tijd van 32 minuten. Liny Tempelman liep 32 minuten, Jeanette Mussche 33 minuten en Nico Swart kwam tot een tijd van 36 minuten.

    Rianne Niewold nam in het Dwingelerveld deel aan de RunForestRun, dit is een trailrun door mooie natuurgebieden. Zij liep de wedstrijd over 15 kilometer in een tijd van 1.19.21 en was hiermee de snelste van alle deelneemsters aan deze wedstrijd.

    Erwin Akkerman nam bij de Sukerbiet Trailrun in Lemelerveld deel aan de wedstrijd over 25 kilometer. Met een tijd van 1.35.51 was hij de snelste van alle deelnemers. Rolf Nijboer liep de wedstrijd over 11 kilometer in 49.16 minuten.

    De Crossloop in Ommen is de finale van de Vechtdal Crosscompetitie. Deze competitie bestaat uit een viertal wedstrijden en in november was de Zwarte Dennencross de tweede wedstrijd van deze competitie. Om in het klassement te worden opgenomen moesten de deelnemers aan minimaal drie van de vier wedstrijden hebben deelgenomen. Michiel Veldman won op de 5 kilometer met 17.08 de derde prijs bij de Mannen senioren. Michel Wierbos liep een tijd van 20.19 minuten. Jan Beldman won met 20.44 de tweede prijs bij de Mannen 50+. Albert de Boer liep 22.55, Marjanne van Blanken 26.55 en Ronni Schuurman 27.55 minuten. Lambert Russcher liep de 10 kilometer in 38.28 minuten en won hiermee de derde prijs bij de Mannen Senioren. In het klassement won hij met twee derde en twee tweede plaatsen de tweede prijs. Bennie Akkerman liep een tijd van 42.37 en Jan Snijder 50.22 minuten.

    Een tweetal AG-ers was aanwezig bij de 8 van Langezwaag. Kasper Bisschop nam deel aan de wedstrijd over 10 Engelse mijlen. Hij liep de 16,1 kilometer in 58.22 minuten en verbeterde met deze tijd zijn persoonlijk record met 4.45 minuut. Hij won hiermee de tweede prijs bij de mannen senioren. Albert Mussche liep de wedstrijd voer 10 kilometer in een tijd van 40.05 minuten en won hiermee de tweede prijs bij de Mannen 40+.

    Bij de Leesten Cross in Ugchelen liep Michel Wierbos de cross over 10,22 kilometer in 43.55 minuten.

    Share.