Sports4Kids 2019 draait op volle toeren

0
66

Sports4Kids: hét naschoolse sportprogramma in de gemeente Dalfsen voor kinderen tussen de 4 en 14 jaar. Het sportprogramma draait al op volle toeren, daarom er is nieuw aanbod aan toegevoegd en is er nog aan voldoende activiteiten deel te nemen. Deelname geeft kinderen de kans om op een laagdrempelige manier kennis te maken met verschillende sporten en sportaanbieders. Ook daagt het jongeren uit om na schooltijd lekker actief in beweging te komen met andere kinderen. Sportief, gezond en gezellig! Deelname is dit jaar geheel gratis!

In een maand tijd zijn er al meer dan 750 inschrijvingen voor verschillende sporten gedaan via www.dalfsenbeweegt.nl. Het Sports4kids programma constant aangevuld met nieuwe activiteiten. De afgelopen weken zijn badminton, vissen, voetbal, scouting en korfbal aan het aanbod toegevoegd. Ook staan er clinics tussen die gegeven worden door de dames van tophandbal Dalfsen en door Ajax.

De eerste activiteiten, zoals kinderyoga, freerunning en judo zijn al succesvol verlopen in verschillende kernen. Zowel de kinderen, de ouders als de sportaanbieders zijn erg enthousiast. “Ik heb n.a.v. de kennismakingslessen al 3 à 4 kinderen die lid gaan worden bij ons”, zo vertelt judodocent Harry Martens van Judo Nieuwleusen enthousiast.

Aanmelden
Ondanks dat enkele activiteiten al zijn afgelopen of vol zitten, is er nog voldoende aanbod waar kinderen aan deel kunnen nemen. Kortom, wil je graag na schooltijd met leeftijdsgenoten samen sporten? Dat kan! Ga snel naar www.dalfsenbeweegt.nl en schrijf je in!