De prestaties van loopgroep AG’85 van deze week

0
68

De lopers van Bos Bedden Loopgroep AG ’85 waren de afgelopen week bij diverse wedstrijden actief.

Bij AV NOP in de Noordoostpolder wordt dit jaar en volgend jaar het NK Cross georganiseerd. Michiel Veldman nam bij het Nederlands Kampioenschap voor de senioren deel aan de korte cross over 2500 meter. Hij liep hierbij een tijd van 9.27 minuten.

Bij De Halve van Vroomshoop liep Michel Wierbos de wedstrijd over 10 kilometer in een tijd van 41.26 minuten en werd hiermee tweede bij de Mannen 40+. Corina Wierbos liep de 5 kilometer in 23.03 minuten en won hiermee de eerste prijs bij de Vrouwen 40+.

Karlo Hoeve liep bij de Nacht van Groningen de 10 kilometer in een tijd van 41.18 minuten.

Bij de Wintercup in Lelystad liep Michel Wierbos de 5 kilometer in 19.43 minuten en won hiermee de eerste prijs bij de Mannen 36+. Corina Wierbos won met een tijd van 22.41 minuten de eerste prijs bij de Vrouwen 36+.