Feestelijke start Voetbalschool Nieuwleusen

0
61

Op woensdagmiddag 20 maart van 16.30 tot 17.30 uur gaat Voetbalschool Nieuwleusen van start bij S.V. Nieuwleusen. De feestelijke opening is om 16.15 uur. Iedereen is dan van harte welkom. Alle jongens en meisjes in de leeftijd van 6 t/m 10 jaar mogen meedoen of je nu wel of geen lid bent van S.V. Nieuwleusen. De deelname is helemaal gratis.

Voor wie is de voetbalschool?
Voetbalschool Nieuwleusen is bedoeld voor jongens en meisjes van 6 t/m 10 jaar die serieus aan hun techniek willen werken. Je hoeft geen lid van S.V. Nieuwleusen te zijn. Je moet de wil hebben om een betere voetballer te worden.

Deze manier van trainen is gebaseerd op de succesvolle voetbalcircuittraining waar S.V. Nieuwleusen dit seizoen mee is gestart. De zichtbare resultaten zijn er, de kinderen zijn er voetballend op vooruit gegaan.

Gediplomeerde en ervaren jeugdtrainers
De trainingen staan onder leiding van de gediplomeerde en ervaren jeugdtrainers, Hanneke de Weerd, Wiebe Bonsink en Wiebren de Jong. Zij worden geassisteerd door enthousiaste jeugdtrainers die momenteel ook de circuittraining verzorgen.

Waar en wanneer?
De trainingen worden dit seizoen op de volgende woensdagmiddagen van 16.30 tot 17.30 uur gegeven:
20 en 27 maart, 3, 10 en 17 april, 8, 15 en 22 en 29 mei.

De feestelijke opening is op het hoofdveld van sportpark ’t Klaverblad van S.V. Nieuwleusen. Hier worden ook de trainingen gegeven. Het clubhuis is tijdens de trainingen geopend zodat de ouders een kopje koffie kunnen drinken. Met de opening op 20 maart is de koffie gratis. Wanneer het nieuwe clubhuis in gebruik is genomen kunnen de trainingen vanaf de tribune of vanuit het clubhuis gevolgd worden.

Voor kinderen van 4 tot 6 jaar is er op zaterdagmorgen van 11.00 tot 12.00 uur Jong Oranje. De kinderen maken dan op een speelse manier kennis met voetbal en de deelname is ook hier helemaal gratis.

Voor vragen kunt u mailen naar [email protected]