Het is de spelers van het eerste team van d’Ommerdieck gelukt om kampioen te worden!

D’Ommerdieck speelde de kampioenswedstrijd in Vriezenveen tegen Amicitia, dat op de tweede plaats stond.

D’Ommerdieck begon gemotiveerd aan de wedstrijd. Gelijk in de eerste minuut wist Gerja Eykenaar 0-2 op het score bord te zetten. Amicitia wist door afstandsschoten gelijk te komen 2-2. Maar Gerja Eykenaar benutte een vrije bal 2-3. Amicitia kwam weer langszij 3-3, maar daarna kwam d’Ommerdieck goed op schot. Door goed opgezette aanvallen en goed de kansen te benutten, werd de ruststand 3-7. Na rust kwam Martin Alteveer in het veld voor Jasper Ekkelenkamp.

D’Ommerdieck was ook nu weer goed op schot en wist met vijf doelpunten op rij, de stand op 3-12 te brengen. N 4-12 schoot Gerja Eykenaar weer raak 4-13. Na 6-13 bleef d’Ommerdieck de rust bewaren en wachtte de kansen af, die goed afgerond werden . Na vier doelpunten op rij, was de eindstand 6-17.

Doelpuntenmakers : Gerja Eykenaar 8x, Jasper Batterink 3x, Esther van Dijken 2x, Robert Batterink 2x, Astrid Aalbers en Stefan van Veldhuizen 1x.

D’Ommerdieck heeft nu na 10 wedstrijden 19 punten en staat 7 punten voor op nummer twee Amicitia. Er moeten nog twee wedstrijden gespeeld worden : zaterdag 23 maart thuis tegen KIOS 2 uit Sibculo om 13.10 uur en 30 maart In Gramsbergen tegen Centrum 1.