Melanie Gerrits van SC Heerenveen trainster opening Voetbalschool Nieuwleusen

0
191

Op woensdagmiddag 20 maart van 16.30 tot 17.30 uur gaat Voetbalschool Nieuwleusen van start bij S.V. Nieuwleusen. Melanie Gerrits van S.C. Heerenveen is dan gasttrainster. De feestelijke opening is om 16.15 uur. Iedereen is dan van harte welkom.. Alle jongens en meisjes in de leeftijd van 6 t/m 10 jaar mogen meedoen of je nu wel of geen lid bent van S.V. Nieuwleusen. De deelname is helemaal gratis.

Melanie Gerrits gasttrainster

De 18-jarige Melanie Gerrits voetbalt bij S.C. Heerenveen en heeft jaar jeugdopleiding bij S.V. Nieuwleusen genoten. Op haar 11e ging ze bij de jongens voetballen. Ze heeft 3 jaar bij FC-Twente gespeeld. Helaas stopte de opleiding bij FC-Twente omdat er geen financiële middelen meer waren. Het vorig seizoen speelde ze bij S.V. Nieuwleusen Jongens Onder 17, waarna ze in de zomer de overstap maakte naar de vrouwen van S.C. Heerenveen.

Voor wie is de voetbalschool?

Voetbalschool Nieuwleusen is bedoeld voor jongens en meisjes van 6 t/m 10 jaar die serieus aan hun techniek willen werken. Je hoeft geen lid van S.V. Nieuwleusen te zijn. Je moet de wil hebben om een betere voetballer te worden.

Deze manier van trainen is gebaseerd op de succesvolle voetbalcircuittraining waar S.V. Nieuwleusen dit seizoen mee is gestart. De zichtbare resultaten zijn er, de kinderen zijn er voetballend op vooruit gegaan.