Jeugddienst 7 april met als thema ‘InstaFaith’

0
71

Het is weer tijd voor een nieuwe jeugddienst, met een thema passend bij deze tijd, een thema dat jullie vast wel zal aanspreken! “Geloof in tijden van Instagram”, ook wel met een knipoog ‘InstaFaith’! We hebben die avond een speciale gast, dominee Baardmans, die ons zal vertellen over hoe we in deze drukke tijd van ‘Social Media’ nog kunnen mogen vasthouden aan ons geloof en aan God!

Iedereen heeft tegenwoordig een mobieltje. Ze zijn niet meer weg te denken in onze maatschappij. Veel jongeren ook hebben Instagram en volgen elkaar, liken foto’s en als je dit niet hebt dan lijk je er niet bij te horen… Maar posten we ook de foto’s van onze baaldag of stomme fouten op Insta?? Meestal zien we alleen de leuke en mooie dingen van het leven voorbij komen. Terwijl wij allemaal ook echt wel vervelende dingen meemaken, dingen waar wij geen invloed op hebben, dingen die pijn doen of waar we ons voor schamen! Invloed uitoefenen, daar draait het tegenwoordig alleen nog maar om, lijkt het! Wie volg jij op FB of Insta, wie is jouw grote voorbeeld? Door wie voel jij je goed en door welke influencer laat jij je leven beïnvloeden??

Is er nog wel tijd en aandacht voor het geloof in ons leven?! Zou het niet gaaf zijn als God voor ons een soort van ‘Influencer’ kan zijn? Laten we onszelf niet teveel afleiden door alles wat op social media te zien is… Het zou je alleen maar teleurstellen misschien. Want het lijkt allemaal zo perfect bij die ander, maar ook die ander heeft een kwetsbare kant!

Nieuwsgierig geworden en heb je zin en tijd om deze dienst bij te wonen? Voel je welkom!! Zondag 7 april om 19.15 uur in de Ontmoetingskerk. In de dienst wordt Hermy Bredewold bevestigd als jongerenwerker en dominee Trouwborst zal haar daarin bedienen. We hopen jullie allemaal te zien op 7 april!!