In de laatste thuiswedstrijd in sporthal de Spil, is het d’Ommerdieck gelukt om te laten zien, waarom zij kampioen geworden zijn.

d’Ommerdieck viert feest!

Deze wedstrijd werd gespeeld tegen KIOS 2 uit Sibculo. De gasten probeerden alles om d’Ommerdieck uit hun ritme te halen.

Maar d’Ommerdieck hield het hoofd koel en bleef het eigen spel spelen. Gelijk na een minuut wist Martin Alteveer raak te schieten, maar de gelijkmaker was er in dezelfde minuut 1-1.

En KIOS wist daarna weer raak te schieten 1-2. D’Ommerdieck zette goed aanvallen op en wist ze daarna af te ronden. Na de 2-2 gelijkmaker was de stand 4-2. KIOS maakte 4-3 , maar kon niet dichterbij komen, want d’Ommerdieck wist vijfmaal op rij raak te schieten 9-3. Na 9-4 ging de rust in met de stand 11-4. Na rust kwam Stefan van Veldhuizen in het veld voor Jasper Batterink.

Stefan van Veldhuizen begon gelijk heel goed, want hij wist gelijk te scoren 12-4. D’Ommerdieck bleef goed verdedigen, maar moest af en toe een doelpuntje van KIOS toestaan. Na 13-5 werd de stand 16-6. Weer goede aanvallen en heel veel kansen, die omgezet werden in prachtige doelpunten 20-6. Tot slot wist KIOS het zevende doelpunt te maken en werd de eindstand 21-7.

Doelpuntenmakers : Martin Alteveer 4x, Gerja Eykenaar 4x,Esther van Dijken 4x, Stefan van Veldhuizen 3x, Jasper Batterink 3x, Robert Batterink 2x en Astrid Aalbers 1x.

D’Ommerdieck staat nu na 11 wedstrijden op 21 punten.

De laatste uit wedstrijd is op 30 maart om 20.15 uur tegen Centrum 1 in Gramsbergen.

Na deze grote overwinning kon d’Ommerdieck gaan feestvieren in het clubhuis.