Vriendinnenavond bij Saam Welzijn

0
57

Voor alle vriendinnen organiseert in Saam Welzijn op donderdagavond 18 april een meidenavond met een vriendinnenshoot & social talk. 

Alle jongeren zijn tegenwoordig online en actief op diverse media zoals Instagram. Er worden dagelijks heel wat selfies gemaakt, van welke kleding je aan hebt, hoe je haar zit of met je nieuwe sneakers. Daarnaast zijn de selfies met je vriendinnen ook een hot onderwerp op alle socials. Speciaal voor alle vriendinnen kunnen ze nu professionele groepsfoto’s maken, helemaal gratis!

Naast de fotoshoot ga je ook met de jongerenwerkers in gesprek over hoe je over komt op social media. Vriendinnen kunnen eindeloos met elkaar praten op WhatsApp, maar soms kun je een Appje anders opvatten dan dat je vriendin bedoeld. Welke situaties hebben zich wel eens bij jou in de vriendinnengroep voor gedaan? En hoe ging dat?

Deelname is gratis, je kunt je opgeven bij jongerenwerker Emmelie Luiken, [email protected] – 06 54 32 04 08