Flash recreatief buiten volleybaltoernooi zaterdag 29 juni

0
78

Traditiegetrouw organiseert Volleybalvereniging Flash ook dit jaar weer het Plus Bakker toernooi. Een recreatief buiten volleybaltoernooi in Nieuwleusen dat voor de 48ste keer wordt georganiseerd. Het toernooi wordt dit jaar gehouden op zaterdag 29 juni 2019. Op die dag zal er weer de hele dag gevolleybald worden op de voetbalvelden van USV.

Deelnemende teams kunnen worden samengesteld uit straat- of buurtbewoners, bedrijven, verenigingen, families en vrienden. Inschrijving is mogelijk voor zowel dames, heren en gemengd (maximaal 2 competitiespelers). Dit jaar zijn ook de jeugdteams weer van harte welkom. De jeugd kan zich inschrijven in de leeftijdscategorie: 12-15 jarigen, 10–12 jarigen en 8–10 jarigen (de categorie 8-10 jarigen spelen 4 tegen 4).

Voor inschrijving van een team of voor meer informatie kunt u naar de website van volleybalvereniging Flash: www.flashnieuwleusen.nl/plus-bakker-toernooi