Plannen in het buitengebied? Meld u vóór 6 mei aan voor het verzamelplan!

0
71

Dalfsen – Ook dit jaar start de gemeente Dalfsen met een verzamelplan buitengebied. Het verzamelplan is een bestemmingsplan waarin de gemeente verschillende plannen in het buitengebied bundelt tot één nieuw bestemmingsplan. Heeft u een (bouw-)plan dat niet in het bestaande bestemmingsplan past, maar wel binnen het beleid? Dan kunt u meedoen aan het jaarlijkse ‘Verzamelplan Buitengebied’.

6e verzamelplan buitengebied
Dit jaar starten wij al met het 6e verzamelplan buitengebied. Door mee te doen aan het verzamelplan krijgt u intensieve begeleiding bij uw plan. De planning is vooraf duidelijk en u bespaart fors op de legeskosten. Het verzamelplan gaat alleen door als er vijf aanvragen zijn. Bij de vorige verzamelplannen was dit geen probleem, dus waarschijnlijk komt er dit jaar ook weer een verzamelplan. Aanmelden kan tot 6 mei 2019 via het aanmeldformulier op de website. Let wel op: als u gebruik maakt van het sloop voor kansen beleid dan moet bij aanmelding de sloopoppervlak al bekend en door ons goedgekeurd zijn!

Vragen? Neem contact met ons op!
Heeft u plannen in het buitengebied, vragen over het verzamelplan of bent u van plan om mee te doen? Neem dan contact op met mevrouw Gorter of mevrouw Klink via het telefoonnummer 14 0529 of door te mailen naar [email protected] . Wij zijn altijd bereid om met u mee te denken en samen met u te kijken naar de mogelijkheden.

Via deze link komt u bij de beleidsregels voor ontwikkelen in het buitengebied.