College gemeente Dalfsen bezoekt Nieuwleusen

0
110

Op 10 april tijdens de gemeentelijke informatieavond om 20.00 uur in ’t Witte Peerd

Ieder jaar komt het college van burgemeester en wethouders op bezoek bij inwoners in elke kern.
Op woensdag 10 april bezoekt het college Nieuwleusen. Om 20.00 uur in ’t Witte Peerd start de informatieavond, die georganiseerd wordt in samenwerking met Plaatselijk Belang Nieuwleusen. Het college praat inwoners uit Nieuwleusen dan bij over actuele gebeurtenissen in de buurt.

Burgemeester Van Lente verzorgt de opening van de gemeentelijke informatieavond, waarbij zij zich voorstelt en een toelichting geeft op haar portefeuille. Vervolgens worden door de verschillende wethouders een aantal onderwerpen besproken, waaronder de N377, woningbouw en het DNA van Dalfsen.

Vragen stellen
Het college hoort graag wat er onder inwoners leeft. Daarom is er tijdens de informatieavond de mogelijkheid vragen te stellen aan de collegeleden. U kunt uw vraag ook mailen naar [email protected] Dat kan tot maandag 8 april. Uw vraag wordt dan tijdens de avond beantwoord.

U bent van harte welkom
De informatieavond begint om 20.00 uur en vindt plaats in de ’t Witte Peerd. Namens Plaatselijk Belang Nieuwleusen en het college van burgemeester en wethouders bent u van harte welkom!