Go4Funrun

0
104

Het kon niet uitblijven maar 19 juni 2019 is het dan eindelijk zo ver! Dan vindt de eerste Go4Funrun plaats tijdens de Europese week in Nieuwleusen. De ondernemersvereniging Nieuwleusen heeft de handen uit de mouwen gestoken en daagt jou uit om deel te nemen aan deze verrassende funrun. De naam funrun wordt gebruikt omdat het niet in een woord uit te leggen is waar de Go4funrun uit bestaat!

Het parcours van 5 kilometer lang neemt je mee door Nieuwleusen-Noord en laat je deze omgeving beleven zoals je nog nooit gedaan hebt. Laat je verrassen door de obstakels, stormbanen en alle andere onderdelen die in deze funrun verwerkt zitten. Het belooft een waar beweegfeest te worden met uitdagende obstakels verzorgt door ondernemers uit Nieuwleusen en een warming up door zorg van Helios Sport & Wellness!

Het is mogelijk om individueel mee te doen, maar je kan je natuurlijk ook opgeven als groep. Vergeet dus niet je vrienden, familie, buren en teamgenoten uit te dagen om ook deel te nemen aan de run. Inschrijven kan via bovenstaande link, deelname kost 16 euro per persoon, dit is inclusief een gaaf sportshirt en natuurlijk een onvergetelijke ervaring. Deelname is mogelijk vanaf 12 jaar.

Kijk voor meer informatie op go4funrun.nl.