Maak kennis met de nieuwe gezichten van de Viersprong

0
92

De officiële opening laat nog even op zich wachten, toch kunnen Iris Buursema en Harrold Bril niet wachten om kennis te maken met de inwoners van Nieuwleusen en omstreken. Daarom organiseert het nieuwe team achter horecabedrijf de Viersprong in Nieuwleusen op vrijdag 24 mei 2019 een kennismakingsborrel in het café van het horecabedrijf.

Vanaf juli zullen de twee nieuwe gezichten achter de Viersprong beginnen met hun nieuwe concept, grand café de Viersprong. Het horecabedrijf zal in de eerste weken van die maand een kleine metamorfose ondergaan zodat het geheel aansluit bij het nieuwe concept waarna zij vervolgens feestelijk open zullen gaan op 13 juli 2019. Voorafgaand aan deze opening willen Iris en Harrold alvast de toekomstige gasten leren kennen, daarom nodigen zij alle belangstellenden uit om vrijdag 24 mei 2019 borrel met hen te komen drinken. Een ieder is vanaf 20:00 uur welkom in café Kareltje, hét café van de Viersprong. Houdt de Viersprong, het nieuws rond de overname en de heropening in de gaten via Facebook of neem een kijkje op de website, www.grandcafedeviersprong.nl.