S.V. Nieuwleusen JO15-3 kampioen

0
77

Na een spannende competitie waarin S.V. Nieuwleusen JO15-3 op de hielen werd gezeten door directe concurrent Lemelerveld, is het team onder leiding van Bart Hoeflaak, Jannes Bredewold en Marcel Brasjen er in geslaagd kampioen te worden. In de laatste wedstrijd was SVI de tegenstander. Met een duidelijke 8-0 winst werd niets aan het toeval overgelaten. Met 25 punten uit 10 wedstrijden en een doelsaldo 32 voor en 7 tegen werd een prachtig resultaat gehaald door deze terechte kersverse kampioen.

De namen bij de foto:

Rij boven van links naar rechts:
Ingmar Rozendal, Sylvan Rozendal, Yesper Makkinga, Huub Beverwijk, Stan Buitenhuis, Jesse van Wilgen, Milan Bredewold, Arvid Bekedam, Pieter Oostindiën, Marcel Brasjen(trainer/leider), Nick Veijer, Bram Hoeflaak, Micheal ter Wee, Jos Dijsselhof, Bart Hoeflaak (leider).
Onder van links naar rechts: Jillis Brasjen, Niels Timmerman, Joost Seisveld.