Geslaagd-actie voor jongeren gemeente Dalfsen

0
107

Woensdag 12 juni is het zover: de examenkandidaten krijgen te horen of ze geslaagd zijn! Om dit samen te vieren, organiseren de gemeente Dalfsen, JONG!Dalfsen en Saam Welzijn weer een geslaagd-actie. Een geslaagd-team gaat bij geslaagde jongeren langs om hen te verrassen en feliciteert ze met het grote succes.

Ouders, verzorgers, opa’s en oma’s, vrienden en anderen kunnen vanaf 29 mei een of meerdere jongeren aanmelden die examens hebben gemaakt de afgelopen weken. Op woensdag 12 juni gaat het geslaagd-team de gemeente Dalfsen door. Als dan de vlag (of andere versiering) uithangt en de jongere is aangemeld, dan heeft de geslaagde kans dat het geslaagd-team op de stoep staat. Uit de aanmeldingen worden 50 geslaagden willekeurig getrokken. Het team gaat tussen 16.00 – 20.30 uur op pad in alle kernen.

Huiskamerconcert
Daarnaast worden er drie huiskamerconcerten verloot. De band ‘De Bunzings’ gaat ’s avonds vanaf 19.30 uur mee op pad en maakt er een gezellige avond van met de geslaagde, familie en vrienden. In totaal wordt er in drie verschillende huiskamers een concert gegeven door de band. Woensdagochtend 12 juni worden de winnaars op de hoogte gebracht via de persoon die de geslaagde heeft aangemeld.

Aanmelden
Het is tot en met dinsdag 11 juni 2019 mogelijk een examenkandidaat aan te melden. Dit kan door een mail te sturen naar [email protected] of door een persoonlijk Facebookbericht te sturen via de Facebookpagina/Instagram van gemeente Dalfsen. In de aanmelding behoort de naam van de jongere/jongeren en het adres (straat, huisnummer en woonplaats) van de geslaagde te staan. De gegevens worden uitsluitend gebruikt voor de geslaagd-actie en worden na afloop verwijderd.