Juni, toernooimaand bij USV

0
112

De competities zijn afgelopen. De punten zijn verdeeld. Toch zijn er deze maand op sportpark Hulsterlanden nog volop vol activiteiten. Zaterdag werd de toernooimaand juni afgetrapt met het Evert Runhart / EDU Sport toernooi: voetbal en vertier voor de allerkleinsten. ’s Middags gevolgd door het Rommeltoernooi. Een mixtoernooi voor alle jeugdspelers van USV.

Overigens zonder de O-19. De oudste jeugd van USV was vlak over de grens in het Belgische Hamont deelnemer aan een internationaal toernooi. Zaterdagavond werden al die onbetaalbare medewerkers van USV bedankt voor hun inzet met een drankje en een hapje tijdens de medewerkersavond. Deze week is USV weer start- en finishplaats van de wandelvierdaagse in Nieuwleusen. Met donderdagavond de feestelijke finale. Zaterdagmiddag is er een primeur bij USV. Dan wordt voor de eerste keer het Familietoernooi gehouden. En strijden 8 families om de hoogste voetbaleer. Daarna staan nog op het programma het Rabobank Hessenpoorttoernooi,  het Combitoernooi, het Accountancytoernooi, het PLUS / Flash volleybaltoernooi en als uitsmijter vlak voor de grote vakantie op dinsdag 9 juli de wedstrijd PEC Zwolle- PAOK Saloniki.