S.V. Nieuwleusen JO11-4 kampioen!

0
77

Dit team blonk dit jaar uit door de wedstrijden met grote overmacht te winnen, 11-1, 6-0, 12-0 waren geen uitzonderingen. De spelers in de voorhoede en het middenveld zorgden voor deze mega uitslagen en werden gevormd door Dani, Max, Jan, Loek, Hristo, Louis, Jesse en Roan.

In verdedigend opzicht werd er fraai werk neergezet door de achterhoede, Jens en Christian, en niet te vergeten het vakwerk onder de lat door onze geweldige keeper Kevin. De laatste wedstrijd van het seizoen tegen Hellendoorn werd wederom overtuigend gewonnen met een 12-0 zege. Conclusie: JO11-4 is een overtuigend kampioen geworden van dit seizoen met uitmuntend teamwerk onder een deskundige trainer en met inzet van een enthousiaste leiding!

Achter vlnr: Max Konterman, Pieter Courtz (trainer), Jens Uilen, Ronnie Klosse (leider), Jesse Schuurman, Dani Eijkenaar, Christian Klappe, Hristo Knol. Voor vlnr: Loek Veerbeek, Louis Ekkel, Kevin Courtz, Roan Klosse en Jan Mulder