De Rommelmarkt 2019 op CBS Het Kompas overtreft zichzelf!

0
51

Zaterdag 15 juni a.s. organiseert CBS Het Kompas in Nieuwleusen van 10.00 tot 13.00 uur haar tweejaarlijkse rommelmarkt.

Op deze rommelmarkt vindt u, evenals voorgaande jaren, mooie rommelmarktspullen, tweedehands (merk-) kinderkleding en speelgoed.

De klusgroep van het Kompas heeft zichzelf wederom overtroffen. Er zijn dit jaar zo mogelijk nog mooiere houten meubels en items gemaakt voor de verkoop per opbod dan voorgaande jaren. Daarnaast hebben vele lokale ondernemers en winkeliers de rommelmarkt genereus gesponsord met fantastische prijzen voor het Rad van Fortuin. Samen met de vele (oud-Hollandse) spelletjes en een uitgebreid aanbod eigengemaakte culinaire lekkernijen belooft het een rommelmarkt als vanouds te worden!

‘De betrokkenheid van de ouders van de kinderen van CBS Het Kompas is enorm hoog! Ook dit jaar heeft het team weer een fantastische rommelmarkt op poten gezet. Sterker nog, dit jaar worden de verwachtingen van de bezoekers waarschijnlijk overtroffen. Het aanbod mooie eigengemaakte meubels en de vele gesponsorde items is mooier dan ooit. We kijken uit naar een prachtige rommelmarkt op CBS Het Kompas”, aldus Gerlof Smit, directeur van de basisschool.

De opbrengst van de rommelmarkt zal besteed worden aan het realiseren van een groen schoolplein aan de Petersweg. De plannen hiervoor zijn in een vergevorderd stadium. Het groene schoolplein past uitstekend bij de identiteit, het Daltononderwijs, van de school en is een uitbreiding van de twee jaar geleden gerealiseerde schooltuin. Het groene schoolplein wordt een waar speel- en leerlandschap. Een soort buitenlokaal, waar kinderen op zoek gaan naar insecten, waar ze kunnen ontdekken en zich kunnen verwonderen. Een schoolplein waar de kinderen kunnen klimmen en klauteren, zich kunnen verstoppen achter bomen en struiken. Een maquette van het groene schoolplein is te bewonderen bij een van de kramen op de rommelmarkt.

Daarnaast zal een deel van de opbrengst besteed worden aan het goede doel Medgidia.

CBS Het Kompas onderscheidt zich door kleinschaligheid, betrokkenheid en het Dalton onderwijs. Een basisschool waar kinderen hun eigen talenten mogen en kunnen ontdekken in een omgeving die daartoe alle mogelijkheden biedt. Een school waar iedereen zijn/haar eigen koers mag varen.

Datum: zaterdag 15 juni 2019, Tijd: van 10.00 tot 13.00 uur

Locatie: CBS Het Kompas, Petersweg 2 te Nieuwleusen

Meer informatie: hetkompas.pco-n.nl of www.facebook.com/HetKompasNWL