God zoekt ons!

0
118

Op zondag 7 juli 2019 om 16:30 uur vindt er een open lucht dienst plaats in het Palthebos in Nieuwleusen. Deze dienst wordt georganiseerd door de Hervormde, Gereformeerde & Vrijgemaakte kerken uit Nieuwleusen en is voor jong & oud. Dominee Marianne Develing gaat ons voor en een band met verschillende muzikanten uit het dorp begeleidt ons in de muziek! Het thema van deze dienst is: ‘God zoekt ons!’. We mogen weten dat er een Vader is die naar ons omziet en ons graag ontmoet. Dat we altijd bij Hem mogen komen. Wie we ook zijn & wat we ook doen.

Neem zelf je kleedje mee (eventueel wat speelgoed voor de kinderen, zodat ze tijdens de dienst kunnen spelen).

Het lijkt ons leuk om elkaar na de dienst te ontmoeten met een picknick. Neemt u zelf broodjes mee? Dan zorgen wij voor wat te drinken.

Bij slecht weer zullen we uitwijken naar de Grote kerk. Parkeren kan bij de Grote kerk. Daarna kunt u verder lopen naar de bult in het Palthebos. Volg de aanwijzingen in het bos en je komt op de plek terecht.

Iedereen is welkom! Zien we jou ook?