De Prestaties van Loopgroep AG’85 van deze week

0
77

De lopers van Bos Bedden Loopgroep AG ’85 waren de afgelopen week bij enkele wedstrijden actief.

Het afgelopen weekeinde werden diverse hardloopevenementen afgelast vanwege de warmte. Maar vrijdagavond kon in Zwartsluis de Zwartewaterlandloop nog gewoon doorgaan. Het parcours van deze loop gaat vanuit Zwartsluis naar Hasselt en via Zwartewaterklooster en De Velde terug naar Zwartsluis. De wedstrijd over 12,2 km werd gewonnen door Henry Visscher met een tijd van 44.05 minuten. Albert Mussche liep 48.27 en Roelof Schra 56.29 minuten.

Bij de Mollen Marathon in Almere was zaterdagochtend de start van de wedstrijd vervroegd naar 7 uur. Daardoor hadden de deelnemers weinig last van de warmte van die dag. Michiel Huzen liep de 42,2 kilometer in een mooie tijd van 3.23.56.