Nieuwe opzet Aluvo Hand in Hand voetbaltoernooi groeit nog steeds

0
67

A.s. zaterdag 6 juli wordt het Aluvo Hand in Hand toernooi gehouden. De organisatie van het toernooi is trots dat er dit jaar 30 teams meedoen, verdeeld over recreatie, prestatie en damespoules. Een geweldige opkomst, ondanks dat het toernooi vlak voor de zomervakantie gehouden wordt.

Het toernooi wordt mede mogelijk gemaakt door de sponsoren Aluvo (hoofdsponsor), Grand Café De Viersprong, Vechtdalbouw, Gebotours en Slagerij Kouwen.

Al meer dan 50 jaar organiseert Hand in Hand jaarlijks een voetbaltoernooi voor teams uit Nieuwleusen en omstreken. Sinds enige jaren is de opzet enigszins veranderd. Er wordt gespeeld tussen teams met 7 spelers op een half voetbalveld.

S.V. Nieuwleusen draagt met vele vrijwilligers ook dit jaar weer haar steentje bij. De organisatie hoopt op een mooie voetbaldag. Heb je je niet opgegeven met een team? Kom dan gezellig kijken naar de wedstrijden. Na afloop van het toernooi is er een BBQ en live muziek aanwezig.

Benieuwd naar het speelschema en de live uitslagen tijdens het toernooi? Kijk dan op: www.handinhandvoetbal.nl

Hand in Hand is een stichting met als doelstelling om gehandicapte inwoners, langdurig zieken alsmede ernstig zieken in Nieuwleusen en omgeving met de kerst een steuntje in de rug te geven. De kosten hiervan worden voornamelijk gedekt door de inschrijfgelden en opbrengsten van de diverse evenementen die zij organiseren.

Voor meer informatie over het toernooi kunt u terecht bij Dion Hulleman, [email protected]