USV gastheer PEC Zwolle- PAOK Saloniki

0
73

Dinsdag 9 juli, aanvang 19.00 uur oefent PEC Zwolle op sportpark Hulsterlanden tegen de Griekse kampioen PAOK Saloniki. Opvallend is dat beide ploegen precies 5 jaar geleden ook al eens tegen elkaar speelden op het veld van USV.

PEC Zwolle heeft de afgelopen weken 2 nieuwe keepers aangetrokken: Xavier Mous en Michael Zetterer. Verdediger Etiënne Reijnen is teruggekeerd aan de Zwolse Ceintuurbaan. En het is natuurlijk niemand ontgaan dat PEC Zwolle met John Stegeman een nieuwe hoofdtrainer heeft. Sepp van den Berg is er niet meer bij. De jonge verdediger maakte vorige week een droomtransfer naar Liverpool.

Tegenstander PAOK Saloniki heeft een buitengewoon goed seizoen achter de rug. De ploeg veroverde voor de derde keer in de historie de Griekse titel. De fanatieke aanhang moest er 34 jaar op wachten. De club doorbrak hiermee bovendien de hegemonie van de grootmachten uit Athene. Ook de Griekse beker werd een prooi voor PAOK. Nederlander Diego Biseswar (onder meer Feyenoord en Heracles) had een belangrijk aandeel in het behalen van de dubbel.

Kaarten zijn op de wedstrijddag vanaf 17.00 uur te koop aan de kassa’s op sportpark Hulsterlanden.