Woensdag testloop ‘4 Mijl van Staphorst’

0
59

Bos Bedden Loopgroep AG ’85 biedt deelnemers aan de 4 Mijl van Staphorst de kans om goed voorbereid aan de start te staan. Aanstaande woensdag organiseren zij een testloop waarbij onder andere het parcours verkend zal gaan worden. Ook kunnen deelnemers onder begeleiding van een pacer de 6,4 km in een gelijkmatig tempo lopen.

Tempogroepen
Na een gezamenlijke warming-up wordt de groep verdeeld in 6 tot 9 tempogroepen. Elke tempogroep zal onder begeleiding van een pacer de testloop uitvoeren. Er zullen snellere en langzamere tempogroepen zijn zodat een ieder op zijn eigen niveau aan de testloop kan deelnemen. Na afloop volgt een korte cooling down. Marlou van Inshape Fitness & More verzorgt het welkom en de warming-up.

Programma
Deelnemers worden om 19.30 uur verwacht aanwezig te zijn bij de CNS, Staphorster Kerkweg 38 om de uitleg aan te horen over de testloop. Terplekke kan ook geparkeerd worden. Om 19.45 uur wordt begonnen met de gezamenlijke warming-up en om 20.00 uur is de start van de testloop. Aan deelname zijn geen kosten verbonden en vooraf opgeven is niet nodig. De organisatie zorgt voor verkeersregelaars op het parcours en tijdwaarneming. In tegenstelling tot bij de wedstrijd, zijn er geen waterposten aanwezig.

Derde Staphorsterdag
De 4 Mijl van Staphorst wordt georganiseerd tijdens de derde Staphorsterdag op woensdag 14 augustus. Vorig jaar stonden er zo’n 540 hardlopers aan de start inclusief de deelnemers aan de afstanden voor de jeugd. Meer informatie is te vinden op www.4mijlvanstaphorst.nl waar men zich ook nog kan voorinschrijven.