USV klaar voor PEC Zwolle- PAOK Saloniki

0
70

Het gras wordt voor de wedstrijd nog meerdere keren gemaaid. De circa 100 vrijwilligers van USV zijn uitvoerig gebriefd en weten wat dinsdagavond (9 juli) hun taak is. Kortom op sportpark Hulsterlanden is alles en iedereen klaar voor het oefenduel van PEC Zwolle tegen de Griekse kampioen en bekerhouder PAOK Saloniki.

Beide ploegen treffen elkaar midden in de voorbereiding op het nieuwe seizoen. De Zwollenaren werden na aanloopjes tegen de amateurs van Dalfsen en Hattem (0-11 en 0-8) vrijdagavond voor het eerst serieus getest. In Coevorden werd het tegen FC Emmen 1-1 met een Zwolse goal van Stanley Elbers. Tegenvaller was de voetblessure van Mike van Duinen. Naar verwachting duurt zijn herstel enkele maanden en de spits zal dus ook tegen PAOK vanaf de kant moeten toekijken.

Ook de Grieken hebben al een serieuze krachtmeting in de benen. Vorige week nam PAOK het in het Gelderse Wenum- Wiesel op tegen AZ. De Alkmaarders scoorden op slag van rust het enige doelpunt van de wedstrijd (1-0).

Basis PEC Zwolle tegen FC Emmen: Mous, Van Polen, Doué, Reijnen, Paal, Clement, Hamer, Flemming, Westerman, Thy, Johnsen.

Basis PAOK Saloniki tegen AZ: Nikos Melissas, Leonardo de Matos Cruz, Fernando Lopes dos Santos Varela, Dimitris Chatziisalas, Dimitris Giannoulis, Jab, Ergys Kace, Omar El Kaddouri, Diego Biseswar, Antonios Gaitanidis, Chuba Akpom.

Alle omstandigheden lijken aanwezig voor een mooi voetbalavond op sportpark Hulsterlanden. Kaarten zijn vanaf 17.00 uur te koop aan de kassa’s. Er is geen voorverkoop. De wedstrijd begint om 19.00 uur.

Foto: Marcel van Saltbommel