Tempelman toernooi bij S.V. Nieuwleusen

0
72

S.V. Nieuwleusen organiseert op dinsdag 20 en zaterdag 24 augustus het traditionele Tempelman-toernooi als voorbereiding op het komende seizoen. Deelnemende verenigingen zijn A.S.C.’62 uit Dalfsen, O.Z.C.uit Ommen, Olympia ’28 uit Hasselt en S.V. Nieuwleusen. De eerste wedstrijden worden op dinsdag 20 augustus om 19:00 uur gespeeld.

Dan ontmoeten S.V. Nieuwleusen en Olympia ’28 elkaar en O.Z.C. speelt tegen A.S.C. ’62. Zaterdag 24 augustus om 14:30 uur worden de laatste twee wedstrijden gespeeld. S.V. Nieuwleusen speelt dan tegen A.S.C. ’62 en Olympia ’28 tegen O.Z.C.

Er worden drie punten toegekend voor een gewonnen wedstrijd en één punt voor een gelijkspel. Om het aanvallende spel te bevorderen, wordt er bovendien een punt toegekend voor elk doelpunt, met een maximum van twee punten per wedstrijd. Het toernooi wordt gesponsord door Aannemersbedrijf Tempelman uit Nieuwleusen.