Open dag met rondleidingen nieuw clubhuis S.V. Nieuwleusen

0
73

Zaterdag 31 augustus september houdt voetbalvereniging S.V. Nieuwleusen haar jaarlijkse Open Dag, of je nu wel of geen lid bent: iedereen is welkom! Dus kom naar de Open Dag en neem een kijkje in het nieuwe clubhuis! Neem familie, buren, vrienden en vriendinnen mee! Van 10:00 tot 14:30 zijn er doorlopend rondleidingen.

Om 11:00 uur begint ook de “training” van Jong Oranje. Wanneer kinderen uit de groepen 1, 2 en 3 van de basisscholen zich op de Open Dag voor 11.00 uur aanmelden voor Jong Oranje krijgen ze een mooie oranje bal en een echt S.V. Nieuwleusen voetbalshirt. De “trainingen” van Jong Oranje zijn elke zaterdagmorgen van 11:00 tot 12:00 uur en deelname is geheel vrijblijvend en helemaal gratis. Wilt u meer informatie over Jong Oranje? Kijk op www.svnieuwleusen.nl/jong-oranje/

Van 11:45 tot 12:30 uur is er voor de jongste jeugd een optreden van Bob en Bella. Dit is een voorstelling volop zang en plezier.

Om 14:30 uur vindt de bekerwedstrijd plaats tussen S.V. Nieuwleusen 1 en Wilsum 1. Na de wedstrijd wordt de BBQ aangestoken en zorgt R&D DJ voor gezellige muziek. Vanaf 17:15 worden de jubilarissen gehuldigd en een vrijwilligersgroep in het zonnetje gezet. Vanaf 18:30 staat er een optreden van de zanger Orlando gepland. De in Suriname geboren zanger zingt vooral Nederlandstalige nummers.