Jan Pasman benoemd tot erelid van S.V. Nieuwleusen

0
69

Zaterdag 31 augustus tijdens de zeer druk bezochte open dag bij S.V. Nieuwleusen, is Jan Pasman benoemd tot erelid.

Jan Pasman zet zich al jarenlang in op vele vlakken, zoals diverse functies in de jeugdcommissies en bestuurslid van jeugdzaken en voetbalzaken. Ook organiseerde hij diverse toernooien. Hij is ook de grondlegger voor het plan om de jeugd van S.V. Nieuwleusen naar een hoger spelniveau te brengen en met succes. Daarnaast is Jan betrokken geweest bij de oprichting van de Voetbalschool Nieuwleusen.
Namens het bestuur kondigde voorzitter Erwin van Leussen de benoeming aan en speldde Jan Pasman de welverdiende erelid-speld op. Met een minutenlange staande ovatie liet het voltallige publiek de waardering blijken voor de zichtbaar geëmotioneerde Jan.