Stichting Hand in Hand ontvangt waardecheque t.w.v. € 1000,–

0
190

Al meer dan 40 jaar vindt er aan het eind van het seizoen op de voetbalvelden van S.V. Nieuwleusen het Hand in Hand voetbaltoernooi plaats. De laatste jaren is de organisatie van het toernooi een samenwerking tussen de Stichting Hand in Hand, hoofdsponsor ALUVO ramen – deuren – gevels, de subsponsoren Vechtdal Bouw, Gebotours, Slagerij Kouwen, Grandcafé De Viersprong en S.V. Nieuwleusen.

{loadmoduleid 143}

Aan het toernooi, wat plaats heeft gevonden op 6 juli jl., deden meer dan 30 teams mee. Het was een prachtige voetbaldag onder prima weersomstandigheden.
Onlangs werd door Herman Bloemers, directeur van ALUVO, een cheque van € 1.000,– overhandigd aan bestuurslid Gerrit Schoonhoven van de Stichting Hand in Hand. Hierbij waren ook de subsponsoren aanwezig.

De stichting Hand in Hand heeft als doelstelling om gehandicapte inwoners, langdurig zieken alsmede ernstig zieken in Nieuwleusen en omgeving met de kerst een steuntje in de rug te geven. De stichting zal de gift hiervoor dan ook zeker gebruiken.

Op foto v.l.n.r.: Annemarieke Kouwen, (Slagerij Kouwen) Gerrit Schoonhoven, (Stichting Hand in Hand) Herman Bloemers, (Aluvo) Nico Buursema (Vechtdal Bouw) en Erik de Roo. (Gebotours)
Iris Buursema van Grandcafé De Viersprong kon niet aanwezig zijn voor de foto.