Op verzoek van Amicitia werd de korfbalwedstrijd van afgelopen zaterdag verzet naar dinsdagavond 17 september.

Weer winst voor d’Ommerdieck

{loadmoduleid 143}

In de basis van d’Ommerdieck misten Esther van Dijken en Jasper Ekkelenkamp, Carlijn Haan was de invalster.

D’Ommerdieck begon goed 1-0 door Gerja Eijkenaar. Een minuut later was de stand gelijk. Na een kwartier stond d’Ommerdieck voor met 3-1. Amicitia maakte gelijk 3-3. Na 4-4 ging d’Ommerdieck met 4-5 de rust in.

Na rust kwam Femke Rijkeboer in het veld voor Carlijn Haan. Nienke Rijkeboer schoot gelijk raak. 5-5, gevolgd door twee doelpunten van Femke Rijkeboer 7-5. Maar weer kwam Amicitia terug 7-7. Er werden weer goede aanvallen opgezet door d’Ommerdieck en de kansen afgemaakt 9-7. Na 9-8 , 10-8 en 10-9 schoot d’Ommerdieck viermaal op rij raak 14-9.

De eindstand was 14-10. Doelpuntenmakers : Stefan van Veldhuizen 3x, Femke Rijkeboer 3x, Jasper Batterink 2x, Nienke Rijkeboer 2x, Martin Alteveer 2x, Gerja Eijkenaar en Astrid Aalbers.

Zaterdag 21 september speelt d’Ommerdieck om 11.00 uur in Deventer tegen koploper  Devinco 3.