Eerste keer CLUB2000 was een succes

0
78

Maar liefst 20 mensen hebben dinsdag 10 september genoten van een leuke avond. De avond werd geopend door Anneke Huisman, initiatiefneemster en kreeg een woordje van Inge Nooijen, Gemeente Dalfsen.

Silvia en Anneke zijn samen dit initiatief gestart onder begeleiding van Saam Welzijn, opbouwwerker Marlon Kuiper. Een avond waarin mensen elkaar ontmoeten en van de muziek werd genoten. Verschillende nummers werden aangevraagd en DJ Peter Botter liet de muziek uit de boxen klinken.

{loadmoduleid 143}

Het was een succes volgens alle aanwezigen. De volgende keer vindt plaats op 8 oktober in de Spil, Nieuwleusen. Wees erbij en vraag uw eigen nummer aan waarbij u een mooie herinnering hebt. Wat was bijvoorbeeld uw eerste gekochte plaatje?

Wees welkom en deel uw verhaal over muziek.