Nieuwe Trends Tijdens Food, Fashion & Beaty

0
79

NIEUWLEUSEN – Na het succes van de eerste Food, Fashion & Beauty, organiseren La Vida Mode Heren & Damesmode, Grand Café de Viersprong en Beauty by San voor de tweede keer hun fascinerende dinershow! Wie houdt van de nieuwste trends op het gebied van mode, eten en er goed uitzien, in ons dorp, is op donderdag 17 oktober 2019 om 18:30 uur bij Grand Café de Viersprong aan het juiste adres!

Naar aanleiding het overweldigende succes van de eerste Food, Fashion & Beauty besloten de ondernemers nogmaals alles uit de kast te trekken voor een tweede dinershow! Vanwege het 10-jarig bestaan van La Vida Mode, de heropening van Grand Café de Viersprong en als kennismaking met schoonheidssalon Beauty by San, hebben de ondernemers de handen ineen geslagen voor de dinershow Food, Fashion & Beauty.

{loadmoduleid 143}

De geheel nieuwe najaarscollectie van La Vida Mode wordt op eigen wijze getoond aan de gasten tijdens deze dinershow. Beauty by San, gespecialiseerd op het gebied van uiterlijke verzorging en make-up, zal de nieuwste trends op dat gebied laten zien door het verzorgen van het uiterlijk bij de modellen. Daarnaast kan er genoten worden van al wat Grand Café de Viersprong op culinair gebied te bieden heeft. De gasten worden geheel in de watten gelegd met een overheerlijk, afwisselend 3-gangen menu. Ook gaan alle gasten naar huis met een goodiebag vol verassingen, waaronder een waardebon van La Vida Mode en Beauty by San. Food, Fashion & Beauty is een avond vol beleving voor zowel vrouwen als mannen. Ook de plekken voor deze tweede dinershow gaan hard! Zorg dat je er bij bent door snel één van de laatste tafels te reserveren via www.grandcafedeviersprong.nl/reserveren of bij een van de deelnemende ondernemers. De kosten bedragen slechts €37,50 per deelnemer.

Foto: Marcel van Saltbommel