Gemeente Dalfsen zoekt sportkampioenen 2018/2019

0
73

Sporten zorgt bij jong en oud onder andere voor een betere gezondheid en meer zelfvertrouwen. Voldoende reden om op 2 januari 2020 de sportkampioenen en sporters die een bijzondere prestatie hebben geleverd te huldigen. Op deze avond wordt tevens de Nieuwjaarsreceptie gehouden voor alle inwoners uit onze gemeente. Wethouder Jan Uitslag doet daarom een oproep. “Voor deze huldiging is het college van burgemeester en wethouders op zoek naar sporters of sportteams die in de periode van 1 november 2018 tot en met 31 oktober 2019 op regionaal, provinciaal, nationaal of internationaal niveau kampioenschappen hebben behaald. Ook kunnen sporters die in de genoemde periode een bijzondere prestatie hebben geleverd, worden aangemeld.” Aanmelden kan tot en met 10 november 2019 door het online aanmeldformulier op www.dalfsen.nl/sportkampioen in te vullen.

Voorwaarden

De gemeente Dalfsen heeft een aantal voorwaarden opgesteld waaraan de aanmelding moet voldoen:

  • Individuele sporters moeten woonachtig zijn in de gemeente Dalfsen.
  • Alle aangemelde sporters of sportteams moeten lid zijn van een sportvereniging die gevestigd is in de gemeente Dalfsen.
  • Voor sportteams die in de regionale/landelijke competitie spelen, gelden kampioenschappen of de promoties naar een hogere klasse binnen de betreffende districten. Dit moeten echter wel de eerste teams van een vereniging zijn.
  • Houd er rekening mee dat vanaf medio november en in december een filmpje van de sporter(s) gemaakt wordt; deze wordt tijdens de huldigingsavond getoond. De beelden worden vervolgens ook op de gemeentelijke kanalen YouTube, Facebook en Instagram geplaatst. De sporter/vereniging krijgt ook toegang tot de filmpjes.
  • De gemeente gaat er vanuit dat de sporter(s) op de avond van de huldiging aanwezig is (zijn).
  • De gemeente Dalfsen neemt de aangemelde bijzondere prestaties vooraf door om te bepalen of deze bijzonder genoeg zijn om in aanmerking te komen voor huldiging.

 {loadmoduleid 158}

Aanmelden via de website

Ben jij in de periode van 1 november 2018 tot en met 31 oktober 2019 sportkampioen in één van bovenstaande categorieën geworden? Heb jij in deze periode een bijzondere prestaties op het gebied van sport geleverd? Of ken jij een persoon die of een team dat aan het profiel voldoet? Meld jezelf of een ander (team) dan uiterlijk 10 november 2019 aan door het online aanmeldformulier op www.dalfsen.nl/sportkampioen in te vullen.

Huldiging tijdens nieuwjaarsreceptie 2020

De huldiging vindt plaats tijdens de nieuwjaarsreceptie van de gemeente op 2 januari 2020, in de raadzaal van het gemeentehuis in Dalfsen. In het bijzijn van partners en/of familieleden, trainers, afgevaardigden van het gemeentebestuur en vertegenwoordigers van verenigingsbesturen staat de gemeente stil bij de behaalde sportprestaties.

Vragen?

Neem voor vragen contact op met de gemeente Dalfsen door te bellen met +14 0529, of stuur een mail naar [email protected].