Volle bak tijdens eerste cabareteske muziektheatervoorstelling in Kulturhus de Spil

0
97

Nieuwleusen – Met nagenoeg 300 verkochte kaarten lijkt de voorstelling ‘De klap van de Korenmolen’ van cabaretier Ernest Beuving nu al een groot succes! De show van Beuving, welke op zaterdag 26 oktober zal plaats vinden in de Spil, is wat betreft de organisatie, één van de vele shows die zij wil programmeren komend seizoen 2019 -2020.

Ernest verwierf zijn eerste roem met het cabaretduo Ernesto & Marcellino waar later ook Wilfried Finkers (broer van…) bij aansloot. Ernest viel toen al op met zijn rake imitaties, geweldige zangstem, droge, originele humor en bijzondere liedjes. In ‘De Klap van de Korenmolen’ laat hij zien wat hij (zoveel jaar na dato) nog steeds waard is. In een half concert/half cabaret-show zet hij, de zaal op SPILSE wijze op z’n kop. Met een hilarisch concert, pareltjes van liedjes en knotsgekke persiflages.

{loadmoduleid 158}

Wie nog aanwezig wil zijn bij deze spetterende show, dient zijn kaarten op korte termijn te bestellen. Kaarten kosten €14,95 (incl. pauze drankje) en worden uitgegeven in Grand Café de Spil in Nieuwleusen. Kaarten worden ook per post toegezonden aan mensen buiten de regio. Voor deze eerste editie geldt een beperkte uitgifte en er zal op de dag zelf geen kaartverkoop  ‘’aan de deur’’ plaats vinden. Bezoekers van de show, kunnen voor €9.50 desgewenst voorafgaand aan de show genieten van een heerlijk tappasbuffet.