Praat mee over de Dalfser toekomst tijdens een van de thema-avonden

0
65

In september klonk het startschot voor het Rondje van Dalfsen. Met een mobiel café trokken raadsleden, de burgemeester, collegeleden en ambtenaren de kernen in om met inwoners in gesprek te gaan over de toekomst van onze gemeente. Vanaf 12 november praten we hierover door tijdens verdiepende themabijeenkomsten. Reserveer de data alvast in je agenda.

De thema’s zijn verdeeld over drie avonden en gaan over samenleven, samenwonen en samenwerken in de gemeente Dalfsen. Een hoofdgast leidt de avond in en vertelt welke trends er op ons afkomen. Wat betekent dat voor ons Dalfsen in 2030? En welke keuzes maken we dan? Door samen in gesprek te gaan wil de gemeente de deskundigheid en gebiedskennis van professionals, inwoners, ondernemers en partners aanboren. Kom dus ook, je bent van harte uitgenodigd.

{loadmoduleid 158}

Onderwerpen mobiele café

De thema-avonden worden gehouden om inspiratie op te doen voor het ontwikkelen van de nieuwe toekomstvisie. De komende tien jaar is die richtinggevend voor de gemeentelijke besluitvorming. De avonden worden vormgegeven vanuit de verschillende invalshoeken die opgehaald zijn met het mobiele café. Denk daarbij aan onderwerpen zoals het aantrekken en behouden van jongeren, het woningaanbod, veilig over straat en hoe gaan we om met de natuur in onze gemeenschap.

Reserveer in je agenda

De thema-avonden zijn op 12, 13 en 19 november. Kom je ook? Reserveer de data alvast in jouw agenda en kijk op www.hetrondjevandalfsen.nl  of op de gemeentelijke social media kanalen voor aanvullende informatie over tijden en locaties!