Salon Images staat met maar liefst 3 dames in de Trend Vision finale

0
183

Na wekenlang getraind te hebben, was het afgelopen zondag 27 oktober de tijd om het werk te presenteren aan de jury van Wella Professionals. Er wordt gestreden voor een plek in de categorie ‘creative’ awards. Sabine, Jeanine en Joela, hebben zich afgelopen mei weten te plaatsen voor de nationale finale. Ze maken ieder een eigen concept, waar het belangrijk is dat haar, make-up en styling een mooi geheel zijn en waar een verhaal in zit.

{loadmoduleid 158}

Op 3 november tijdens de nationale Wella Trend Vision show worden de concepten aan het publiek getoond, daarnaast is er een grote show van Marc van Westerop en Bianca van Zwieten, allebei hairdressers of the year. Deze avond zal ook de uitslag bekend gemaakt worden. De winnaar van deze nationale wedstrijd mag door naar de internationale finale waar maar liefst 42 landen aan mee doen om daar te strijden voor de wereldtitel.

Nu al is het het hele Trend Vision traject een enorm bijzondere, leuke en leerzame ervaring. Om als collega’s met elkaar in de finale te staan maakt het nog unieker. Creativiteit en vakmanschap op deze manier met elkaar te mogen delen is erg leerzaam. Via www.salonimages.nl word je op de hoogte gehouden van de eindstand. Volg de Facebook of Insta van Salon Images.