Schaatsteam Hoekman Roestvaststaal schaatst 200 km voor Stichting Red een Kind

0
150

Al sinds jaar en dag heeft Gerrit Hoekman (Senior) een passie voor schaatsen. Momenteel maakt hij zich op voor de Alternatieve Elfstedentocht op de Weissensee, welke op 28 januari 2020 wordt gereden.

Sinds seizoen 2006/2007 rijdt hij deze tocht van 200 km gezamenlijk met vijf andere fanatieke schaatsers, uit naam van Hoekman Roestvaststaal. Voor deze editie verbindt het Hoekman Schaatsteam hun deelname aan Stichting Red een Kind, een stichting die zich inzet voor het verbeteren van de leefomstandigheden van kinderen in armoede.

{loadmoduleid 158}

Red een Kind ON ICE – schaatsen voor kinderen in armoede

Elke dag sterven duizenden kinderen aan de gevolgen van armoede. Die werkelijkheid is hard te verteren. Daarom zet Red een Kind zich in om de levensomstandigheden van deze kinderen te verbeteren. Hoekman Roestvaststaal is al een aantal jaar donateur van de stichting. Met de ijskoude sportieve prestatie, willen Hoekman-RVS  en het schaatsteam de stichting een warm hart toedragen. Dit doen zij door sponsorgeld te werven en daardoor een bijdrage te leveren aan een hoopvolle toekomst voor deze kinderen.

Nieuwe schaatstenues voor de ploeg

Het Hoekman Schaatsteam is door het bedrijf voor de komende editie in een volledig nieuwe uitrusting gestoken. Heleen Wildvank-Hoekman:

Ik vind het hartverwarmend dat de heren zich met hun sportieve doelstelling in zetten voor Stichting Red een Kind. In de nieuwe tenues komen ze in ieder geval goed beslagen ten ijs!

Op de foto:
Boven v.l.n.r. Erwin Drogt, Chris Bos, Harry Kamphuis, Nico Kroes, Heleen Wildvank-Hoekman

Onder v.l.n.r. Henk Kodden, Gert Hoekman, Gerrit Hoekman