Diversiteit aan ondernemers verrijken Kulturhus de Spil in 2020

0
123

Kulturhus de Spil heeft sinds de opening in september 2018 een vliegende start doorgemaakt. Langs de lijn van sport, kunst & cultuur, educatie en welzijn werd er al veel georganiseerd, zeker vanuit het Kulturhus en haar participanten. Ruim een jaar na de opening, constateert manager Stefan Keijzer dat een steeds grotere diversiteit aan ondernemers zich verbindt aan de Spil en het algehele programma aanbod verrijkt.

{loadmoduleid 158}

Zo heeft onlangs Salland Yoga zich verbonden aan het Kulturhus. Wekelijks verzorgd Annemieke Westerman op donderdag en vrijdag yoga lessen in de Spil . Ook bestaat er sinds kort de mogelijkheid om Salsa lessen te volgen en organiseert Leonie van StudioStellema vanaf januari 2020 een basis cursus keramiek. In deze cursus van 10 lessen leer je de basisvaardigheden van het werken met keramiek. Je maakt kennis met tal van kleitechnieken en zul je een les achter de draaischijf plaatsnemen. 
Deelnemers mogen de werkstukken decoreren en glazuren en worden vervolgens afgebakken in een keramiekoven. 

Meer informatie over deze cursus of andere activiteiten? Bezoek de website www.despilnieuwleusen.nl of maak het jezelf makkelijk en download de app. Vanaf heden beschikbaar in de verschillende app-stores!